75 Günde 40 Kilo Verdi :  Gizem Tuncer'in Çarpıcı Değişimi Çok Konuşuldu! 75 Günde 40 Kilo Verdi : Gizem Tuncer'in Çarpıcı Değişimi Çok Konuşuldu!

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde olduğu ve Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi isimlerin eşlik ettiği "İnci Taneleri" dizisinin pavyon kültürünü güzelleme yaparak ele alışı, farklı karakterlerin hikayeleriyle birlikte moda dünyasına da el atmış gözüküyor. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin straplez elbisesi, daha önce büyük ilgi görmüş ve kısa sürede tükenmişti.

Şimdi ise Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin gözlükleri, izleyicilerin dikkatini çekmiş durumda. Gözlükler, sosyal medyada bir gözlükçünün vitrininden çekilen fotoğrafla beraber satışa sunulduğu haberleriyle gündeme geldi. Azem karakterinin gözlükleri, şimdiden moda severlerin ilgisini çekmeye başladı.


Gözlüklerin fiyatı henüz açıklanmasa da, Dilber karakterinin elbisesinin talep görmesiyle elde edilen başarının benzeri Azem'in gözlükleri için de bekleniyor. Dizi, karakterlerin giyim tarzları ve aksesuar seçimleriyle moda dünyasında yeni bir akım başlatmayı başarıyor. "İnci Taneleri" dizisinin etkisiyle, Azem'in gözlükleri şimdiden moda ikonları arasında yerini almaya aday görünüyor.

Editör: Fırat Çelik