Ekmekçi kutu olarak 2015 yılında Çeltikçi'de Cerrah yolu üzerinde 1500 m2 alanda yeni bir isim ve yeni bir imajla ambalaj ve kutu sektöründe faaliyet göstermeye başladık. Bu sektörde 24 yıllık bir geçmişe sahip olan bizler tecrübeli personelimizle birlikte üretim yapıyoruz.

HER SEKTÖRE HİTAP EDİYORUZ

Tecrübelerimizi değerli müşterilerimizin işini daha kolay hale getirmek aynı zamanda kutu içine koydukları ürünlerinin kaliteli ve sağlam bir şekilde teslimatının sağlanması için paylaşıyoruz. İşimizin gereği her sektöre hitap ediyoruz. Gıda, tekstil, metal-aliminyum, mobilya vb ürünlerini her ölçü ve istenilen adetlerde üretebilecek makine parkuruna ve kapasiteye sahibiz.

İŞİN ZOR KISMI

İnegöl'de mobilya sektöründe genellikle düz levha mantığıyla ürünler ambalajlanıyor. Biz farklı bir bakışla ürünlerin kutu içine girmesi için çalışıyoruz. İşin zor kısmı olan kutuyu üretiyoruz.

DAHA KORUNAKLI

Kutuya konulan mobilya daha korunaklı oluyor daha kolay ve hızlı paketleme imkanı sağlıyor, ayrıca stoklama ve istiflemede kolaylık sağlıyor. Biz ekmekçi kutu olarak her zaman yeniliğe açık ve iş ortaklarımızın istekleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Altın Alacaklar Dikkat! Güncel Altın Fiyatları! 15 Mayıs Altın Fiyatları Altın Alacaklar Dikkat! Güncel Altın Fiyatları! 15 Mayıs Altın Fiyatları

CÜNEYT EKMEKÇİ

1976 İnegöl doğumluyum. Okulu bitirdikten sonra ambalaj sektörüne atıldım. Uzun yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyim. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamızı 2015 yılında Çeltikçi'ye taşıdık. Aynı zamanda Beşiktaşlılar Derneği ve Kurtuluşspor'da da yöneticilik yaptım.