Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYORUZ.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, vatan nöbetini sürdürüyor.
İnegöl Belediyesi önünde toplanan binlerce İnegöllü, 15 Temmuz'dan bu yana meydanları terk etmeyerek, milli iradeye en güzel şekilde sahip çıkıyor.
MEYDANI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ
Milletin demokrasi nöbetine, protokol üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri de destek veriyor. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan nöbet, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma davetinin ilk dakikalarından itibaren meydana akın eden ve bir daha boş bırakmayan vatandaşlar, destan yazıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
"Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır' açıklaması yapmıştı.
7'den 70'e herkesin katıldığı nöbette, vatandaşlar bir ve beraber olduklarını söyleyerek, gelecek olan 2. talimata kadar meydanı boş bırakmayacaklarını belirtti.
TEHÜCCÜD NAMAZI KILINIYOR
Darbe girişimi gecesi okunmaya başlayan selalar, İnegöl'deki camilerde yatsı ezanı öncesi okunmaya devam ederken, vatandaşlar gece saat 01.00'de Sani Konukoğlu Camisinde tehüccüd namazı kılarak dua ediyor.
İNEGÖL'ÜM YİNE MEYDANLARDA
Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,
"İnegöl'üm demokrasi ve milli irade nöbetinin 11.gününde yine meydanlarda" dedi.
İnegöl halkının demokrasi nöbetine katılarak destek veren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, FETÖ Terör Örgütü üye ve yandaşlarını hedef alarak,
"İnlerine girdik. Fare deliğine de girseler, bulup çıkaracağız" dedi. Çavuşoğlu, milletin direnci ile bu ihaneti bertaraf ettiklerini de aktardı.