İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeniceköy, Cerrah, Akhisar, Tahtaköprü ve Kurşunlu Mahalle mezarlıklarında kardan zarar görmüş, kırılan, kurumuş, ağaçlarda budama çalışması yapıyor.

Belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde yaşana yoğun kar yağışı sonrasında; mezarlıklarda kırılan, kurumuş, kardan zarar görmüş ve kabirlerin üzerine kadar inen ağaçların dallarını budayarak temizliyor.

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMAMASI İÇİN…

Ağaçların belli aralıklarla budandığını ve budama çalışması kapsamında mezarlıklardan önce şehir merkezindeki ağaçların da gözden geçirilerek gerek görülen ağaçların budamalarının yapıldığını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, can ve mal kaybı yaşanmaması için çalışmaların gerekli tedbirler alınarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Kansu; budama çalışmalarının Yeniceköy ve Cerrah Mahallerinde tamamlanmasının ardından, şu anda Akhisar Mahallesinde devam ettiğini, sonrasında ise, Tahtaköprü, Kurşunlu gibi gerek görülen mahallelerdeki mezarlıklarda da budama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kansu son olarak;

“Vatandaşlarımız buralara sıla ziyaretlerine geliyorlar ve ağaçlardaki budama çalışmalarımızı görünce çok memnun kalıyorlar. Mezarlıklarımızdaki ağaçların bu şekilde bakımlarının yapılmasından memnunlar. Belediye olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan çalışmalarla vatandaşlarımız yakınlarının kabirlerini rahatlıkla ziyaret edebilecekler dedi.