Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kurtuluşspor, geçtiğimiz hafta sahasında Duaçınarı ile karşılaşmıştı. Ancak maçın 25. dakikasında sahaya giren bir taraftar nedeni ile hakem maçı tatil etmişti.

Kurtuluşspor Kulübü sahaya atlayan taraftarın kendileriyle bir ilgisinin olmadığını savunarak; İl Tertip Komitesi'ne başvuru yaptı.

KULÜPLE BAĞI YOK

Kurtuluşspor Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş, sahaya giren şahsın kendi kulüpleriyle bir bağının olmadığını belirterek, hakemin maçı tatil etmesine bir anlam veremediğini söyledi.

Türkiye Muaythai Şampiyonası 2024: Dövüş Sporlarının Kalbi Antalya'da Atacak! Türkiye Muaythai Şampiyonası 2024: Dövüş Sporlarının Kalbi Antalya'da Atacak!

Demirtaş, karşılaşmanın tatil edilmesini kabul etmediklerini, karşılaşmanın tekrarını talep ettiklerini söyledi.

DUAÇINARI DA TEKRAR İSTİYOR

Demirtaş ayrıca; "Bursa'da oynadığımız maçlarda emniyet tarafından güvenlik tedbirleri daha fazla oluyor. Duaçınar maçımızda emniyet tedbirleri yetersizdi. Kulüp olarak gerekirse tribünleri boşatabileceğimizi söyledik buna rağmen hakem maçı oynatmadı.

Karşılaşmayı yöneten hakemi ve sahaya atlayan taraftarı kınıyorum. Duaçınar kulübü ile yıllardır dostluğumuz devam ediyor. Duçınarspor kulüp başkanı Çetin Yıldız'a maç öncesi dostluğumuzun devam etmesi için çiçek verdik. Kendisini kulübümüzde ağırladık.

Ayrıca Çetin Yıldız, yaşanan olaylarda kulübümüzün bir suçu olmadığını ve maçın yeniden oynanması gerektiğini il tertip komitesine yazılı ve sözlü bildirdi" şeklinde ifade etti.

DERBİDE GALİBİYET BEKLİYORUZ

Demirtaş son olarak:

"Hafta sonu İnegöl Sanayi sahasında saat.16.00'da karşılaşacağımız Gençlergücüspor maçından mutlaka üç puan almamız gerekiyor. Futbol severleri maça bekliyoruz. Güzel bir futbol izleteceğimize inanıyorum" söyledi.