Alınan bilgiye göre, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik İstasyonu Amirliğinde görevli 2 komiser açığa alındı.

Soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 2 komiser sabah saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından evlerinde gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde arama yapıldığı da öğrenilirken, gözaltına alının komiserler İnegöl Devlet Hastanesi'nde geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Bu arada daha önce yapılan operasyonlarda ise aralarında rütbelilerin bulunduğu 13 polis memuru ile Bölge Trafik İstasyonu Amirliğinde görevli bir polis memuru açığa alınmıştı.

Öte yandan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan İnegöl Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi. İnegöl Devlet Hastanesi'nde daha önce 1'i doktor toplam 16 personel açığa alınmıştı.