Türkiye genelinde 275, Bursa'da 44 noktada hizmet veren ünlü köfteci 2024 yılı Ramazan ayına özel iftar menülerinin fiyatını açıkladı.

En çok tercih edilen restoranlardan biri olan Köfteci Yusuf ise dikkati çekiyor. İşte, Köfteci Yusuf Ramazan Menüsü 2024, Köfteci Yusuf iftar menüleri güncel fiyatları…

KÖFTECİ YUSUF RAMAZAN MENÜSÜ 2024

Vatandaşlar Köfteci Yusuf restoranlarında iftar açmak için menü fiyatlarını araştırıyor. Köfteci Yusuf ise Ramazan Ayı başlamadan iftar menülerine ilişkin fiyat bilgilerini resmi sitesinden duyurdu. Bu kapsamda isteyenler resmi site aracılığıyla menü içeriği ve fiyatlarını öğrenebiliyor.

KÖFTECİSİ YUSUF İFTAR NE KADAR?

Köfteci Yusuf Ramazan Menüsü 2024 fiyatları belli oldu. Köfte, et, piliç ve döner olarak hazırlanan menülerde fiyatlar dikkati çekiyor. Oldukça cömert planlanan menü fiyatları 325, 350, 225, 390, 430, 490, 690, 750, 800 ve 850 TL arasında değişiklik gösteriyor. Müşterilerin tercihlerine göre hazırlanan menü fiyatları da bu kapsamda değerlendiriliyor.

Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor

GÜNCEL KÖFTECİ YUSUF İFTAR MENÜ FİYATLARI...

Köfteci Yusuf menü fiyatları merakla araştırılıyor. Menü fiyatları 325 liradan başlayarak 850 liraya kadar yükselen fiyatları tek kişilik ve iki kişilik müşterileri kapsıyor. Köfteci Yusuf menü fiyatlarına ilişkin detaylar şöyle:

İFTAR MENÜSÜ FİYATLARI

Kaynak: Fırat Çelik