Son dönemlerde ekranların şüphesiz en çok izlenen dizilerinden biri Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle reyting rekoru kırmaya devam ediyor. Dizide kaos bir an bile durulmazken, tam sessiz sakin huzurlu bir bölüm oluyor denildiğinde ortalık karışıyor. Son bölümde yaşananlar ise adeta ağızları açık bıraktı.

Bu yayın dönemine damga vuran Kızılcık Şerbeti reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir kaos seyrettiğimiz dizide tansiyon bir an bile düşmezken, sadece fragmanıyla dahi ortalığı karıştırıyor.

Yeni sezonuna yine türlü entrikalar ve kaos dolu olaylarla devam eden dizi, temelde Fatih ve Doğa birlikte olacak diye iki ailenin de hayatlarının alt üst olmasına dayanıyor. Apo ve Alev aileyi birbirine katıp aşk yaşamak için evden kaçarken, işte aradığım ilişki diyerek örnek gösterilen çiftten Nilay'ın Mustafa'yı aldatma ihtimali bile izleyici gerdi.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörün acı kaybı A Milli Basketbol Takımı Başantrenörün acı kaybı

Mustafa'ya ağır darbe

Senaryo her hafta izleyicisine şok üstüne şok yaşatırken, yeni bölüm fragmanı adeta ortalığı yangın yerine çevirdi.

Her bölümünde ayrı bir kaos seyrettiğimiz dizide tansiyon bir an bile düşmezken, sadece fragmanıyla dahi ortalığı karıştırıyor.Yeni sezonuna yine türlü entrikalar ve kaos dolu olaylarla devam eden dizi, temelde Fatih ve Doğa birlikte olacak diye iki ailenin de hayatlarının alt üst olmasına dayanıyor.Apo ve Alev aileyi birbirine katıp aşk yaşamak için evden kaçarken, işte aradığım ilişki diyerek örnek gösterilen çiftten Nilay'ın Mustafa'yı aldatma ihtimali bile izleyici gerdi.Senaryo her hafta izleyicisine şok üstüne şok yaşatırken, yeni bölüm fragmanı adeta ortalığı yangın yerine çevirdi.Fragmanda mutlulukları göz dolduran Alev Abdullah çifti kriz yaşarken, asıl darbe ise Mustafa'ya geldi.Doktora giden Mustafa, “Bu şartlar altında çocuk sahibi olmanız imkansız!” sözüyle kahroldu.Mustafa'nın çocuğunun kimden olduğu tam bir merak konusu olurken, Nilay'ın bu kadar aşık olduğu Mustafa'yı aldatma ihtimali izleyici resmen şoka soktu.Fragmanı olay olan dizinin yeni bölümünde bu sorular cevap bulacak mı merakla beklenirken, bazı izleyiciler Nilay'ın abisi İhsan'ın öz abisi olmadığını ve bebeğin İhsan'dan olduğunu iddia etti.

Editör: Fırat Çelik