Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak spora önem veren, sporu daima destekleyen bir yönetim anlayışı içerisinde olduklarını vurguladı.

9 BRANŞTA HİZMET

2006 yılından beri devam ettirdikleri yaz spor okulu uygulamasına 2010 yılında Kış Spor Okullarını dahil ettiklerini anımsatan Başkan Aktaş;

"Artık başta öğrencilerimiz olmak üzere, yetişkin halkımız da kış döneminde salon sporlarından faydalanabiliyorlar. Bu sene de yine halkımızdan gelen talebi dikkate alarak Kış Spor Okullarında voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi, yüzme, cimnastik, taekwando, güreş ve halter branşlarında eğitim vereceğiz."

İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü

"Basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, jimnastik branşlarındaki eğitimlerimiz Kültürpark içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda, Taekwondo eğitimlerimiz Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksinde, güreş ve halter branşlarında ki eğitimlerimiz Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nde, yüzme branşındaki eğitimimizi ise Hotel Angelacoma'da verilmektedir" diye konuştu.

EĞİTİMLER 17 EKİM'DE BAŞLAYACAK

Kayıtların başladığını duyuran Başkan Aktaş şöyle devam etti;

"İlçe halkımız kış spor okulları kayıtlarımızın formlarını; Alanyurt hizmet binası, Belediye ek hizmet binası ve Merkez Belediye binalarında bulunan hizmet masaları ile Kültürpark içerisinde bulunan Belediyespor salonundan temin edilebilirler. Kış spor okullarımızda eğitimlerimiz 17 Ekim'de başlayacaktır."

"Kış Spor Okulu ücretlerimiz ise şöyle;

Masa Tenisi, Güreş, Halter, Taekwondo, 20 TL

Voleybol 30 TL

Basketbol 40 TL

Kort Tenisi ve Cimnastik 50 TL

Yüzme ise servis dahil 150 TL olarak belirlendi."

"Ücret yatırma işlemleri Belediyespor Salonunda yapılacaktır. Ayrıca öğrencilerimize forma ve şort takımı da ücretsiz olarak tarafımızdan verilecektir."