Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, otopark çalışmalarını yerinde inceledi.

Kansu, yaptığı açıklamada;

"İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğümüz marifeti ile geçtiğimiz hafta yan sokakta 42 araçlık otopark ve ağaç dikimi uygulanmıştı.

Bugün de yine Gelincik Sokak ile Ilıca Sokak arasında kalan alanda 17 araçlık otoparkın çalışması devam ediyor. Şuanda ağaçların dikimi uygulanıyor. İnşallah bu çalışmalarımız, tempomuz artarak devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu

AĞAÇLAR DA DİKİLİYOR

Otoparkla ilgili bilgiler veren Kansu;

"Burada yaklaşık 350 m2 alan üzerinde 250 m2'si otopark olacak kısım, 90 m2'si sert zemin ve 10 m2'si de akça ağaç ile ıhlamur ağaçlarımızın dikileceği alan olmak üzere otopark projemiz uygulanacak.

İnşallah mahalle sakinlerimiz burada rahat bir şekilde araçlarını parklandırırlar ve emniyetli olurlar" diye konuştu.

ALANYURT VE TURGUTALP'TE DE SÜRÜYOR

Kansu şöyle devam etti:

"Merkezi mahallelerimizde otopark uygulamalarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Program kapsamında önümüzde yoğun projelerimiz var. Alanyurt bölgesinde, Turgutalp bölgesinde çalışmalarımız var.

Buralarda yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Kemalpaşa Mahallesi Muhtar Vekilimiz Metin Özçiftçi ve Park Bahçeler Müdürlüğü sorumlularımızla bu alanda bir inceleme yaptık. Mahalle sakinlerimize de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz"

DAHA FAZLA OTOPARK

Kemalpaşa Mahallesi Muhtar Vekili Metin Özçiftçi de şunları söyledi:

"Belediyemize Kemalpaşa Mahallemize yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle aralarında daha otopark eksikliklerimiz çok. Belediyemizden daha fazlasını da istiyoruz"