İçtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları büyük hasar gören ve 4 yılda 30 ameliyat geçirmesine rağmen sağlığına tam olarak kavuşamayan 7 yaşındaki Kayra'nın tedavisine Amerika'da devam ediliyor.

11 SAATLİK AMELİYAT

Bursa Fun Kulübü tarafından Amerika'da tedavi ettirilen Kayra, Bayramda Cincinnati Children's Hospital Medical Center'de ameliyat oldu.

Solaryum Zararlı mıdır? Güzellik Uğruna Sağlığınızı Tehlikeye Atmayın Solaryum Zararlı mıdır? Güzellik Uğruna Sağlığınızı Tehlikeye Atmayın

4 yıldır beklediği ameliyatı olan küçük Kayra'nın 11 saatlik ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Göğüs kısmından ve boyun kısmından ameliyata alınan Kayra, 2 gün yoğun bakım ünitesinde uyutulacak. Daha sonraki süreçte ise yutma testlerine başlanacak. Kayra'da gelişim kat edilirse 2 ay sonra Amerika'daki tedavisi son bulacak.

ŞİFA VER YA RABBİM

Anne Ayşen Karakaş, "Ey güzel Allah'ım derdi de veren sensin, dermanı verende sensin... Sen oğluma şifa ver Ya rabbim. Çok şükür çıktık ameliyattan..." diyerek ameliyattan çıkan oğlunun resmini facebook hesabından paylaştı.

Mesudiye Mahallesinde ikamet eden 7 yaşındaki Kayra, 2010 yılında banyoda bulduğu temizlik maddesini içti. Bu tarihten sonra 4 yıl çeşitli hastanelerde tedavi gören Kayra, 4 yılda 30 ameliyat geçirdi.

4 YILDIR ÇEKTİĞİ EZİYET SON BULACAK

4 yıldır çektiği eziyetin son bulması için Kayra'nın gırtlak nakli olması gerekiyordu. Gazetemizde çıkan haberin ardından harekete geçen Bursa Fun Kulübü, Kayra'nın tüm masraflarını karşılama kararı verdi.

Tedavi masraflarının tümü Bursa Fan Kulübü tarafından karşılanırken, tedavi için Kayra ailesiyle birlikte Amerika'da bulunuyor.