Alex de Souza, Antalyaspor’da Alex de Souza, Antalyaspor’da
Bölgesel Amatör Lig hedefi bulunan Kafkasspor, 4 oyuncuyu kadrosuna kattı. Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral: "Bu takım bu taraftar ile hedefsiz olamaz. Bizim taraftarımız Bursa amatör kümede yok. Kaliteli bir takımımız var. İlk yarıda şanssız maçlar kaybettik. 2. yarıda bu şanssızlıklarımızı yeneceğiz. Çok kaliteli dört transfer yaptık. Bu oyuncular takımımıza güç katacak" dedi.
HEDEF BAL LİGİ
Teknik Direktör Köksal Demiral'ın talebi doğrultusunda transferlerin gerçekleştiğini belirten Kafkasspor Başkanı Metin Ungan: "Transfer listesini harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Çok kaliteli transferler yaptık. Kaliteli bir takımız. sonuçta biz BAL ligini hedefliyoruz. Arzu ettiğimiz sonuçları alıp BAL ligine çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
"HEDEFLERİNDEN DOLAYI TERCİH ETTİM"
Uzun yıllar profesyonel liglerde oynayan takımın yeni kalecisi Caner Kayan ise Kafkasspor'u hedeflerinden dolayı tercih ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından Kafkasspor'un yeni transferleri Caner kayan, Selçuk Yentürk, Rıdvan Çelik ve Hasan Oruç kendilerini Kafkasspor'lu yapan sözleşmeye imza attılar.
.