Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, Ticaret ve Sanayi Odası ile MÜSİAD'ın bugüne kadar önemli işlere imza attığın söyledi.

4 BİN ÜYE

MÜSİAD'ın İnegöl'ün en önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi olduğunun altını çizen Başkan Anıl;

"Biz İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü siyasi görüşü bir arada tutan bir kuruluşuz. Yaklaşık 4 bin tane üyesi olan ve İnegöl'ün ekonomik kalkınması adına projeler üreten bir kurumuz."

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

"İTSO, İnegöl'de bir ağabey kuruluşudur. İnegöl'deki önemli projelerin altında, İnegöl'ü İnegöl yapan tüm projelerin altında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın imzasının olduğunu görüyoruz.

Bu başarının altında yatan en önemli faktörlerden birisi; İnegöl'ün birlik ve beraberliğidir. İnegöl eğer bir başarıyı yakalamışsa, İnegöl başarılıysa, bu başarının altında ortak akıl vardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu

"Geçmişte yapılan tüm büyük projelere baktığınız zaman, ortak akıl, birliktelik ve el ele çalışma duygusu vardır. İnegöl Türkiye'nin en büyük illerinden daha hızlı olma yolunda ilerliyor. Bunun altındaki en önemli etken birlik ve beraberlik" diye konuştu.

HER ŞEY İNEGÖL İÇİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ise;

"Söz konusu İnegöl olunca akan sular duruyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, aklıselimin el verdiği bütün projelerde katkı sunmaya çalışıyoruz.

İstanbul'da katıldığım bir toplantıda mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi kurulması, tasarım merkezi kurulması lazım, kümelenme kurulması lazım dediler. Biz dedik ki İnegöl olarak bunların hepsini biz yaptık."

"Bu İnegöl'ün gücüdür birlik ve beraberliğinin neticesidir. İnegöl'ün menfaatleri söz konusu olunca herkes bir araya geliyor.

En son mobilyacılarımız İstanbul Fuarı'nda da bu birlik ve beraberliğin neticesini gördüler. Fuardan da çok memnunlar. İnşallah biz her zaman İnegöl'ün menfaatleri söz konusu ise gerisi teferruattır deyip, elimizden geleni yapacağız" dedi.