Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

Bursa’nın Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçeleri olmak üzere 4 noktada oluşturulacak.

İnegölspor Futbol Okullarının koordinatörlüğünü eski İnegölspor futbolcusu Ahmet Neneoğlu yapacak.

EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR
İnegölspor Altyapı sorumlusu İrfan Kaptan, İnegölspor kulübü olarak Bursa’da açmayı düşündükleri ‘İnegölspor Futbol okulları’ projesini Eylül ayında hayata geçireceklerini söyledi.

OKULUN BAŞINA ESKİ İNEGÖLSPORLU
Bursa bölgesinde yetenekli oyuncuları tespit edip kulübe kazandıracaklarını ifade eden İrfan Kaptan, “İnegölspor’un Bursa bölgesinde daha tanınır bir kulüp haline gelmesini amaçlıyoruz. Bu bağlamda da İnegölspor’da futbol oynamış, Ahmet Neneoğlu ile iş birliği yapma kararı aldık. Altyapı eğitimini çok iyi bilen Bursa bölgesinde yaptığımız bu çalışmaları daha önce tecrübe etmiş, Bursa bölgesini çok iyi bilen bir arkadaşımız olduğu için Neneoğlu’nu tercih ettik” dedi.

4 İLÇEYE TESİS
Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi olmak üzere 4 noktada tesis oluşturacaklarını açıklayan Kaptan, Bursa’nın çeşitli ilçelerinde İnegölspor futbol okulları adı altında, spor okullarının açılacağını belirtti.

KAZANÇLI İNEGÖLSPOR ÇIKACAK
İnegölspor formasını 5 yıl giydiğini hatırlatan Futbol Okulları Koordinatörlüğü görevine getirilen Ahmet Neneoğlu “ İnegölspor adına çok faydalı bir çalışma olacağına inanıyorum. İnegölspor olarak futbol okulları projesiyle beraber geniş bir kitleye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bundan kazançlı çıkacak olan İnegölspor olacaktır. Çok geniş bir nüfus potansiyelinden seçilerek gelen oyuncular İnegölspor’a uzun yıllar fayda sağlayacaktır. Eylül ayı başında futbol okulumuzun startını vereceğiz” diye konuştu.

“ALTYAPIYI ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEK İSTİYORUZ”
Yönetim olarak alt yapıya önem verdiklerini belirten Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kılakay ise “Altyapıyı eski günlerine döndürmek istiyoruz. Bunun içinde ilk adım olarak, altyapı sorumlusu olarak İrfan Kaptan’ı görevlendirdik. Bursa’da İnegölspor’a ait futbol okullarının açılması için bir çalışma yapıyorlar. İnşallah bu çalışmalar güzel bir sonuç verecek. Artık Bursaspor’la koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.