Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Federasyon temsilcisi Erkan Uysal, "Öncelikle geçtiğimiz günlerde seçilmiş iradeye, demokrasiye, özgürlüğümüze karşı yapılan darbe girişimi halkımızın iradesine sahip çıkmasıyla başarısızlığa uğratılmıştır. Bu mücadelede canlarını gözünü kırpmadan veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Zaman birlik ve beraberlik zamanı, kardeşlik zamanı."

"İnegöl'e, İnegölspor'a ve camiamıza 2016-2017 futbol sezonu kazasız, belasız, sakatlık olmadan hayırlı ve uğurlu geçmesini diliyoruz" dedi.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü

HEDEF PTT

Abisinin İnegölspor'da 2 sezon forma giydiğini belirten Eren Açıkgöz, "Bu transferin gerçekleştirilmesini sağlayan bütün yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İnegölspor 3-4 sezondur çok yakinen tanıdığım bir kulüp. Ağabeyim Eray Açıköz burada 2 sene bu kulübün formasını giyindi. Bu kulüp çok sempati duydum bir kulüp. Birçok teklifi almama rağmen İnegölspor benim için en önde oldu."

"Geçen sene benim adıma çok güzel bir sezon oldu. Ümraniyespor ile PTT 1.Ligine çıktık. İnşallah geçen sene çıktığım PTT 1.Ligine bu sene İnegölspor ile çıkmayı istiyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını versin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eren Açıkgöz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.