Görevde bulunduğu 3 yıllık sürede başarılı çalışmalara imza atan İnegöl Orman İşletme Müdürü Muhammed Çolak, Kütahya Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Çolak, son kez yerel basının karşısına geçti. Hocası Sami Koparan'ın vefatından dolayı duyduğun üzüntüyü de aktaran Çolak, merhum Koparan'a Allah'tan rahmet dilerken; kederli ailesine de başsağlığı diledi.

16 MAYIS'TA AYRILIYOR

"Ormancılık Mesleğine adımını attığım İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atamamın yapılması üzerine 16 Mayıs itibariyle İşletme Müdürlüğü görevinden ayrılacağım" diyen Muhammed Çolak;

Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı

"Meslek hayatıma İnegöl İşletme Müdürlüğünde mühendis olarak başladıktan sonra belli dönemlerde çeşitli görevlerde ve Bölge Müdürlüklerinde görev yaptıktan sonra tekrar İşletme Şefliği, İşletme Müdür Yardımcılığı ve son olarak da 15.07.2013 tarihinden bu güne kadar Orman İşletme Müdürü olarak İnegöl'de İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde görev yapma imkanı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

UYUM VE AHENK İÇERİSİNDE ÇALIŞTIM

"Türkiye'de ve ülke ormancılığında önemli bir yere sahip olan İşletme Müdürlüğümüzde asli görevimiz olan ormanların korunması, geliştirilmesi ve toplumun ormandan çok yönlü faydalanmasının sağlanması konusunda üzerime düşen görevleri yerine getirme gayreti içerisinde oldum.

Çalışma sürem içerisinde gerek İşletme Müdürlüğü personelim gerekse birlikte çalıştığımız tüm Kurum temsilcileriyle uyumlu ve ahenk içerisinde çalıştım. Orman köylülerinin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için gerekli çalışmaları yapma gayreti içerisinde olduk.

Ülke Mobilya sektörünün lokomotifi olan firmalarla istişareler yaparak taleplerine göre orman emvali üretmeye çalıştık. Yine yapılan çalışmaların topluma aktarılması noktasında ve özellikle yangınlara karşı gerekli tedbirlerin alınmasında vatandaşların uyarılması hususunda en etkili iletişim aracı olan medya organlarındaki yazılı ve görsel yerel basın mensubu arkadaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunduk" dedi.

ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Çolak, şöyle devam etti:

"Görev yaptığım süre içerisinde amacım İşletme Müdürlüğümüzü Kurumumuzun misyon ve vizyonları doğrultusunda yönetmek ve İnegöl Orman İşletme Müdürlüğünü yapılan güzel çalışmalar ile ülkede örnek gösterilen bir İşletme Müdürlüğü olarak anılmasını sağlamaktı.

Bu duygu ve düşüncelerle İnegöl İşletme Müdürlüğünden ayrılırken tüm İnegöllü kardeşlerimin Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde bir kapılarının olduğunu belirtir herkese saygılarımı sunarım"

Çolak, yeni müdür atanana kadar müdür yardımcısı Muzaffer Demirel'in müdür vekilliği görevinde bulunacağını da sözlerine ekledi.