Proje kapsamında planlanan meydan çeşmelerinden, toplam 20 adet yapılmasının hedeflendiğini belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, böylelikle hem "Bursa'da Su Çeşmeden İçilir" anlayışını pekiştirmeyi, hem de Bursa'nın tarihi ve kültürel yapısına katma değer sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

YERLER BELİRLENDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin önemle üzerinde durduğu çalışmalara, "başlama talimatı" verdiğini dile getiren Çetinavcı, "İlki, İznik'te yapımına başlanan meydan çeşmesinin yapımında İznik çinileri kullanılacak. Meydan çeşmeleri inşa edilirken, ilçelerin kültürel ve sosyolojik özellikleri dikkate alınacak. Proje bağlamında Keles, İnegöl, Orhangazi ve Karacabey'de de yerler belirlendi." diye konuştu.

SAĞLIKLI ŞEHİR BURSA

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

"Yaşanılmasından mutluluk duyulan sağlıklı şehir Bursa" hedefindeki çalışmalarına bundan sonraki süreçte de artan ivmeyle devam edeceklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, gerçekleştirdikleri projeleri Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğü ve yol göstericiliğinde hayata geçirdiklerini de sözlerine ekledi.