Hangisi daha zararlı; şeker mi, yoksa ekmek mi? Hangisi daha zararlı; şeker mi, yoksa ekmek mi?
MEDİCE’DE
Hekim kadrosu güçleniyor
Özel Medice İnegöl Hastanesinde, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş Urgur hasta kabulüne başladı.
" İlhan TATLI

Op. Dr. Kurtuluş Urgur, Hastanede Genel Cerrahi alanına giren; guatr, meme kanseri ile hastalıkları, mide, yemek borusu, ince ve kalın bağırsak hastalıkları, hemoroid (basur), anal fissür, kıl dönmesi, kasık fıtığı, safra kesesi, apandist, karaciğer ve dalak hastalıkları, varis, karın germe ameliyatları, ben ve kistlerin çıkarılması, yara izi kaybetme ameliyatları, tırnak batması ve kanser ameliyatları yapacaklarını söyledi.

Urgur ayrıca endoskopik işlemler, kapalı (kaparoskopik) yöntem ile safra kesesi, apandist, mide fıtığı (reflü) ameliyatları, karın germe ve zayıflama ameliyatları konusunda hizmet vereceklerini belirtti.

OP. DR. KURTULUŞ URGUR KİMDİR"
1975 Acıpayam Denizli doğumlu olan Urgur, İlk ve orta öğrenimimi Denizlide tamamladı. 1998 yılında Tıp Fakültesinden mezun olan ve 2007 yılında Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinde uzmanlık ihtisasını tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olan Urgur, 2007-2010 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini yaptı.

Ardından 2010-2012 yılları arasında Kayseride özel bir kurumda görev alan Urgur, son olarak Kırşehirde özel bir kurumda görev yaptı.