25. Kare nedir? Filmlerdeki 25. Kare ile bizi gizlice yönetiyorlar mı? 25. Kare nedir? Filmlerdeki 25. Kare ile bizi gizlice yönetiyorlar mı?

Çarşamba günü İnegöl AVM Sergi Salonu'nda düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

7.KİŞİSEL SERGİSİ

Açılışta konuşan İnegöllü sanatçı Tolga Baktimur, "Suretler ve Fırçocuk'tan sonra 7. kişisel sergimi gerçekleştirdim. Açılış heyecanını bir kez daha yaşıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin başta olmak üzere açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim. Suretler her kesime hitap etmeyen bir çalışmaydı fakat Hatt-ı Ebru sergim 7'den 70'e herkese hitap edebiliyor. Hat ve ebru karışımı bir kombin hazırladım. 1 yıl boyunca yaptığım çalışmalar sonucunda 103 adet eser hayata geçirdim ve 30'unu beğeniye sunuyorum. Eserlerimin fiyatları 200 ile 250 TL arasında değişiyor. Sergim 27 Temmuz tarihine kadar açık kalacak. Tüm ilçe halkını sergiye davet ediyorum. Sponsorlarıma da buradan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.