İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür
Kendi sahasında taraftarının desteğiyle Gürsu Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup eden Yenicespor, bu hafta karşılaşacağı Arabayatağı maçına odaklandı.

O SENE BU SENE

Takım kaptanı Abdullah Boz, yaptığı açıklamada;

“Kazandığımız Gürsu müsabakasından sonra oynayacağımız Arabayatağı müsabakası seriyi devam ettirmemiz açısından çok önemli bir maç. Hedeflerimiz doğrultusunda Arabayatağı müsabakasını kayıpsız geçmemiz gerekiyor.

Bizi sevenleri bu müsabakaya davet ediyorum. Hedefimiz O sene bu sene parolasıyla başladığımız ligde ilk yarı finalini iyi bitirmektir dedi.

FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR

Yenicespor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Göztepe ise;

“İlk yarının son müsabakasına çıkacağız ve böylece ilk yarı defteri kapanacak. Aldığımız puanları yetersiz buluyorum. Geçmiş haftalardaki mücadelelerimizin karşılığında daha çok puan toplamalıydık.

Oynayacağımız Arabayatağı mücadelesini kayıpsız kapatmak arzusundayız. Teknik kadromuzla, oyuncularımızla tek düşüncemiz Arabayatağını deplasmanda yenmek. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İkinci yarı fikstür avantajımız var. Oynayacağımız 10 müsabakanın 6sını kendi sahamızda oynayacağız. Grubumuzda oldukça iddialı ekipler var bu avantajı bu ekiplere karşı kullanmak istiyoruz” diye konuştu.