TOKİ B1 - 25 Sakinleri Adına Blok Sözcüsü Murat Dere, haber hattımıza ulaşarak çektiği fotoğrafları paylaştı.

ÇOCUĞUMUZUN BAŞINA DÜŞEBİLİRDİ

Dere, mailinde şu ifadelere yer verdi:

"İlçemizde Başbakanlığa bağlı TOKİ tarafından yaptırılan 1244 Adet Konut projesinde ev sahibi olduk. Teslim tarihinden bu yana sayısız olumsuzluklar, aksaklıklar ve keyfi tutumlara rağmen sineye çekerek sabretmekteydik.

Ancak 29.06.2016 tarihinde B1 - 25 blokta meydana gelen olay sabrımızı taşırmaya yetmiştir. Olay günü oda kapısı yerinden kasası ile birlikte düşmüş maddi zarara yol açmıştır, bu hanede en küçük birey 7 yaşında olup daha kötü sonuçlara yol açabileceği gün gibi aşikardır.

Hedef 1 Milyon Konut diyerek nutuk atan siyasetçiler, Yine "Yeni İnegöl Burası " 150 bin kişilik yer yapıyoruz diyerek bizlere konuşmalar yapan siyasileri yaşanan olumsuzluklar ve keyfi tutumları yerinde incelemeye davet ediyoruz"

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

SIFIR DENETİM

"Hayata geçirilen proje iyi düşünülmüş ve bu yolda emek sarf etmiş olanları minnetle anıyoruz. Ancak sıfır denetim ile bu daireleri bize teslim eden yüklenici firma ve göstermelik yönetim ile yaşananları artık gerek yerel gerek ulusal basında yüksek sesten haykıracağımızı bilmenizi arz ederiz.

Yaşanılan olay ile ilgili resimler ve şişirme işçiliklerin ortaya çıkan sonuçları gösteren resimleri gönderdim. Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Kaymakamımız ve yetki sahibi bürokratların sesimize kulak vermesini ve yaşananların artık son bulmasını talep ediyoruz"

SİZ DE HABER HATTIMIZI ARAYABİLİRSİNİZ

İnegöl'ün haber hattı: 715 30 57... Mail adresimiz: [email protected]

Bizi arayın, İnegöl'ün haberi olsun.

Haber hattımızda, şehrimizle alakalı tüm şikayet, talep ve görüşleri gündeme getiriyoruz.

WHATS APP HABER HATTINA BEKLİYORUZ

Siz de 0533 301 03 22 numaralı haber hattımıza, İnegöl'deki ilginç foto ve videoları gönderebilirsiniz.