Cumhurbaşkanı felç geçirdi Cumhurbaşkanı felç geçirdi

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürlüğüne atanan Enis Gürer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAKINLIK VE SICAKLIK GÖREMEDİK

Dernek Başkanı Fahrettin Baykan,

“Biz, UEDAŞ ile iç içe çalışıyoruz. Yeni müdürümüz ile el ele, kol kola çalışmak istiyoruz. Daha önceki müdürümüz ile bunu yapamadık. Eski müdürümüzden yakınlık ve bu sıcaklığı görememiştik. Zaman zaman da sıkıntılar yaşamıştık. Şimdi yeni müdürümüzden aldığımız enerji, ışık ve intibah çok güzel oldu. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Müteahhitler Derneği olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer ise

“Bize yalnız olmadığımızı hissettiriyorlar. Bir şekilde sorunlar oluşmuş olabilir ama bunların üstesinden geleceğiz. Bundan sonraki süreçte belli bir uygulama planı güdeceğiz. Beraberce bunun mücadelesini verip başarısını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

10 MİLYON TL YATIRIM

2015 yılında İnegöl’de 10 milyon TL yatırım yapma hedeflerinin olduğunu da belirten Enis Gürer şöyle konuştu;

“Yatırımlarımız olacak. Yatırım maliyeti olarak 10 milyon TL’yi aşacağız. Sahaya çıktığınız zaman yapılan işin maliyeti de değişiyor. O yüzden 10 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım gözüküyor. Arıza kaynaklarımızı yok etmek istiyoruz. Bizim için önemli olan enerji taleplerini karşılayabilmemiz, arızalarımızı gidermemizdir.”

Ziyaretin sonunda Başkan Fahrettin Baykan, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer’e çiçek takdim etti.