Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfalt sathi kaplama çalışmasını yerinde inceleyerek, yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.

Kansu;

"Şu an Mesudiye Mahallesinde mezarlık yolu tabir ettiğimiz 1300 metre uzunluğunda yaklaşık 5 metre genişliğindeki yolda Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt sathi kaplama çalışması uygulanıyor" dedi.

ÇİLEYE DÖNÜŞÜYORDU

Kansu;

"Mesudiye Mahallemizde oturan vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine bu yolun mezarlık yolu olmasından dolayı cenaze defin işlemleri sırasında olumsuz hava koşullarında yol çamurlaştığından bu yolu kullanmak vatandaşlarımız için tam bir çileye dönüşüyordu.

Bu yüzden bu yolda gerekli çalışmaları yapmak için hemen Bursa Büyükşehir Belediyesi ile irtibat kurduk.

Bu yolun zemin değişimi İnegöl Belediyesi, asfalt sathi kaplama işi de Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılmaktadır" dedi.

Kansu son olarak;

Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı

"Burada yürütülen çalışmalardan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ve ekibine teşekkür ediyor, bu çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.