İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aziz Çınar, Lise Kategorisi Logo dalında Türkiye ikincisi olurken; eski adıyla Sağlık Meslek Lisesi ikinci kez logoda Türkiye derecesi elde etmiş oldu.

Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler

İLESAM(Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği)'ın Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlediğiTÜRKİYE'deki Tüm Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin"Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" 3.Ulusal Slogan ve Logo Yarışması Sonuçlandı.08.05.2017 günü İLESAM web sitesinde sonuçları açıklanan ve 17 Mayıs 2017 tarihinde resmi yazıyla duyurusunun yapıldığı yarışmanın ödül töreni 24 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak.

İKİNCİ KEZ TÜRKİYE DERECESİ

İLESAM Genel Merkezi'nin yaptığı açıklamaya göre İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Aziz Çınar, Lise Kategorisi Logo dalında Türkiye ikincisi oldu. 2015 yılında da aynı yarışmaya katılan Salih İ. Kırcalı MTAL Türkiye Birinciliği kazanmıştı. Bu yıl yapılan 3.Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında Aziz Çınar adlı öğrencisiyle ikinci kez Türkiye derecesi kazanan okul, Türkiye ikinciliğini Bursa'mıza ve İnegöl'ümüze kazandırmış oldu.

ÖDÜL TÖRENİ ANKARA'DA

İnegöl, Bursa, Türkiye dereceleriyle adından söz ettiren Salih İ. Kırcalı MTA Lisesi adına Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, Danışman Öğretmen A. Metin Kürümoğlu ve Türkiye İkincisi Aziz Çınar'ın 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü Saat:13.30 'da Ankara/Yunus Emre Kültür Merkezi'nde (Altındağ) katılacağı ödül töreninde ödüllerini alacakları; aynı gün TC. Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğünü yarışmacılar ve eşlik eden heyetin ziyaret edeceği öğrenildi.