El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın! El Clasico'da tarihi 257. randevu: Arda da oynasın!
2011-2012 sezonunu Taşkın Güngör yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan İnegölspor, 2012-2013 sezonuna yeni teknik direktörü Mehmet Bulut ile girmişti. 2.Lig’deki ilk sezonda hedef Play-Off olarak belirlendi.

BAL-KES’E 6 PUAN VERDİK

Grubunda Balıkesirspor ile çekişen Bordo Beyazlılar, her iki maçta da rakibine mağlup olarak şampiyonluk umutlarını kaybedip; Play-Off’tan 1.Lige çıkmanın hesaplarını yapmaya başladı. Fakat Fethiyespor maçı ile o umutlar sona erdi.

2013-2014 sezonunda ilk yarıda Mehmet Bulut, 2.yarıda da İsmail Güldüren yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor, Play-Off’un da gerisinde kaldı.

RAKİPLERİMİZE İÇERİDE KAYBETTİK

Bordo Beyazlılar, sahasında oynadığı kritik Hatayspor maçını 2-1 kaybetti. Play-Off mücadelesi verdiği Yeni Malatya’ya ve Pendikspor’a sahasında mağlup olurken; Şaban Yıldırım’lı Kartalspor ile berabere kalarak; çok önemli 2 puanı sahada bıraktı.

GÖZTEPE VE ALTAY BERABERLİĞİ

2014-2015 sezonu için Şaban Yıldırım ile anlaşan Bordo Beyazlılar, şimdiye dek başarılı bir grafik çizdi. Fakat son 2 sezonun kritik maçları kazanamama hastalığı bu sezonda da sürüyor. Temsilcimiz, 3-1 önde götürdüğü maçta Göztepe ile uzatma anlarında kalesinde gördüğü golle berabere kalırken; Altay ile de beraberliğe razı oldu.

Bandırma karşısına mutlaka galibiyet ve liderlik parolasıyla çıkan İnegölspor, rakibine tek golle mağlup oldu. Puan farkı 6’ya çıkarken; Bordo Beyazlılar bir kritik virajı daha dönememenin hüznüyle sahadan ayrıldı.