THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95
Kafkasspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Kurtuluşspor maçının ardından yaptığı açıklamada:

“İnegöl’e yakışan güzel bir derbi oldu. Son dakikalarda bulduğumuz pozisyonları gole çevirseydik skoru arttırabilirdik. Maçın heyecanına ve atmosferine bağlıyorum. Mesut attığı golle şeytanın bacağını kırmış oldu. İlerleyen zamanda Mesut’un daha iyi olacağına inanıyorum.

Fizik olarak her geçen gün daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum. 90 dakika değil 120 dakikada olsa koşan, isteyen, arzulayan maçı sonuna kadar bırakmayan bir takım olacağız. Önümüzdeki hafta İnegölümüzün bir parçası olan Yenicespor ile karşılaşacağız. Güzel keyifli, derbiye yakışır, sonunda Kafkassporun kazanacağı bir maç olur inşallah. Bizleri yalnız bırakmadıkları için taraftarlarımıza buradan teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ MÜCADELE ETTİK

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu da yaptığı değerlendirmede:

“İnegöl derbisi, bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Daha önceki yıllarda oynanan maçlarda temposu yüksek, seyir zevki yüksek, kaliteli, tansiyonu yüksek maçlardı. Bugün de aynısı oldu. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hedefe oynayan bir takımız, bu tür derbi maçları kazanmak gerekiyor.

Nihayetinde Kafkasspor da bizim rakibimiz. Rakibimi tebrik ediyorum. Sonuna kadar mücadele edip kazandılar. Önümüzdeki hafta Cihanspor ile deplasmanda karşılaşacağız. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılarak sezonun ilk galibiyetini kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE BAL LİGİNE

Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş da maç sonunda şu değerlendirmelerde bulundu:

“Kafkasspor bizim kardeş kulübümüzdür. Galatasaray-Fenerbahçe maçları nasılsa, Kafkasspor-Kurtuluşspor maçları aynı heyecanda geçiyor. Her iki takım sahada güzel mücadele etti. Güzel bir oyun sergileyen Kafkasspor’u tebrik ediyorum. İnşallah sezon sonu beraber Bal ligine yükseliriz. Futbolseverlerin güzel bir maç izlediğini düşünüyorum. Kurtuluşspor olarak iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyoruz. Takımımıza güveniyoruz, başarılı olacağımızı düşünüyoruz”

İKİ KULÜP KARDEŞ KULÜPTÜR

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ise;

“Kurtuluşspor ve Kafkasspor ezeli, ebedi bir dosttur. İki kulüp kardeş kulüptür. Özellikle çok değerli yöneticilerle bu ligi götürmeye çalışıyorlar. Kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir maçtı. Centilmenliğin dışına çıkılmadı. Sahada iki kulübe yakışır bir mücadele oldu. Seyirciler oldukça güzel bir karşılaşma izlediler.

Kurtuluşspor’un iyi takım olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki maçlarda kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah Kurtuluşspor, Kafkasspor önümüzdeki sezon Bal liginde el ele mücadele ederiz. Kendilerini yürekten kutluyorum. Bugünkü maçın aslında İnegöl’den baktığında kaybedeni yok, her iki takımda kazandı. İnşallah bundan sonra daha güzel daha keyifli maçlar izleyeceğiz” şeklinde konuştu.