‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı ‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı

İnegöl Kafkas Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Mennan Portakal dernek lokalinde yaptığı açıklamada, 1 Temmuz Cuma günü başlayacak olan Uluslararası Halk Dansları Festivaline tüm ilçe halkını davet etti.

Başkan Portakal şunları kaydetti: "Tüm dünyada yaşanan covid-19 salgını yüzünden 2 yıldır hiçbir organizasyon gerçekleştirilemedi. Büyük gayret, heyecan ve çabalarımızla, camiamıza ve İnegöl'ümüze seyir keyfi yaşayacakları güzel bir uluslararası festival hazırladık. Derneğimiz, İnegöl Belediyemiz ve Bursa Büyük Şehir Belediyesinin katkısıyla, Bulgaristan, Kosova, Bosna Hersek ve Gürcistan'dan üç ekip olmak üzere, 4 ülke ve 6 uluslararası ekip, yurtiçinden ise Orhangazi Kafkas Folklor ekibi de festivalimiz de yer alacaktır."

"1 Temmuz Cuma günü; Saat:20.30'da Kültür Park Amfi Tiyatroda, açılış konuşmaları ardından, folklorik şölenler devam edecek, 2 Temmuz Cumartesi günü; Saat:19.00'da, uluslararası ekipler ve tüm hemşerilerimizle beraber dernek bahçemizde, ara dinlenme gecesi adı altında, sivil dayanışma ve halk gecesi sizlerle birlikte olacaktır. 3 Temmuz Pazar günü; Saat:16.00'da ise, 6 uluslararası ekip, 2 yurtiçi ekip ve Kafkasspor altyapı futbolcularımız ile görkemli bir kortej yürüyüşümüz olacak. 3 Temmuz Pazar günü gecesi; Saat 20.30'da Kültür Park Amfi Tiyatroda, muhteşem bir folklor ziyafeti ile dolu final gecesi sizleri bekliyor. Tüm İnegöllü hemşerilerimizi ve camiamızı Halk Dansları Festivalimize bekliyoruz."