Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?
İTSO Başkanı Metin Anıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Odanın Genel Sekreteri Mustafa Şentürk’ün hazır bulunduğu ziyaret sıcak ve samimi bir havada geçti.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl İnegöl’ün Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden biri olduğunu vurguladı. Yıllık bir milyar doları geçen dış ticaret hacmine sahip olan İnegöl’ün her yıl dış ticaret fazlası verdiğini vurgulayan Anıl, “Bizlerde, Türkiye’nin gözbebeği olan İnegöl’deki tacir ve sanayicilerimin önündeki engelleri aşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması amacıyla çalışmak bize onur veriyor” dedi. Anıl konuşmasının sonunda Başsavcı Osman Köse’yi yeni görevi nedeniyle kutlayıp İTSO 123 yaşında oda tarafından hazırlanıp bastırılan kitabı hediye etti.

EKONOMİK BAŞARILARI GURURLA İZLİYORUM
İnegöl’ün yeni Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’de yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyledi. Bir süredir İnegöl’de görev yaptığını belirten Köse bu nedenle ilçeyi tanıdığını söyledi. Köse, “Başsavcı olarak İnegöl’e hizmet verecek olmaktan da mutluyum. İnegöl’ün ekonomik başarılarını gururla izliyorum. Bu başarılarda İTSO yönetiminin payı olduğunu gözlemliyorum. Özverili çalışmalarını nedeniyle sizleri tebrik ediyorum” dedi.