Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu
Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ilçemizde farklı sivil toplum örgütlerinin faaliyet gösterdiklerini ve İnegöl’ün gelişmesi için projeler ürettiklerini belirtti.

Aktaş;

“OYDER ağaçlandırma çalışması yapmak istediklerini, bu manada da Organize Sanayi Bölgesi ve Alanyurt arasında 90 dönüm civarında bir bölgede ağaçlandırmayla alakalı proje hazırlığı yaptıklarını ifade etmişlerdi” dedi.

YETİŞKİN AĞAÇ DİKİLECEK

Oyder’in bölgede yaklaşık 3.000 civarında 2,5 – 3 metre yüksekliğinde yetişmiş ve yaprak dökmeyen ağaçların yaz kış İnegöl’e oksijen kaynağı olması adına hayırlı, faydalı bir o kadarda maliyetli bir projenin öncülüğünü yapmak istediklerini dile getiren Aktaş, Bugün de Oyder ile bu yönde bir protokol imzaladıklarını ifade etti.

Oyder’e bu hayırlı faaliyet için teşekkür eden Aktaş, projenin İnegöl Belediyesi ile birlikte Oyder’in ortak bir projesi olduğunu ve projeye sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, projenin hayırlı uğurlu olması temennisi ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) Başkanı Mustafa Şiren ise, desteklerinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Açıklamaların ardından Alanyurt ile Organize Sanayi Bölgesi arasında tampon bölge oluşturacak yaklaşık 90 dönümlük alan üzerine yapılması planlanan ağaçlandırma çalışması için imzalar atıldı.