Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”
Gençlergücü’nde Genel Kaptan Hüseyin Tubadan kaleci transferi konusunda bilgiler verdi.

HEDEFİ İNEGÖLSPOR
Tubadan: “2014-2015 Sezonu için oluşturmayı düşündüğümüz kadroda eksik görünen mevkilere oyuncu transferine devam ediyoruz. Bu doğrultuda sezon başında İnegöl spor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım tarafından İnegöl spor çalışmalarına katılan ve kamp kadrosunda yer alan 1993 doğumlu kaleci Ersin Halat’ı Sakarya Söğütlü Kalespordan transfer etmiş bulunuyoruz.”

“ Kaleci Ersin çok yetenekli bir oyuncu kendisinin hedefleri büyük bir sezon bizde geçirip hedefi olan İnegölspor veya farklı profesyonel takımlara transfer olmak istiyor. Hedefi olan bir oyuncu olması sebebi ile takımımızın kale mevkiine ayrı bir rekabet katacak inşallah bu rekabetten İnegöl Gençler Gücü kazançlı çıkacaktır. İyi bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

TATLI REKABET OLACAK
Genç kaleci Ersin Halat ise yaptığı açıklamada:

“Sezon başında İnegölspor kulübünün hazırlık döneminde yer almıştım. Şaban hoca beni bildiği için kamp kadrosuna dâhil etti ancak bir yıl daha tecrübe etmem gerektiğini ifade etti. Bu nedenle ben de İnegöl Gençler Gücü spor kulübünü tercih ettim. Geçen sezon özellikle ikinci yarıda sergilediği performans ile takımımızın ligde kalmasında büyük payı olan kaptanımız ve kalecimiz Güney abi ile rekabete giriyorum.”

“ İnşallah çok çalışarak formayı alacağıma inanıyorum. Amacım İnegöl Gençler Gücünde iyi bir sezon geçirmek ve sonrasında profesyonel olmak. İnşallah bu hedefim doğrultusunda yeni takımım İnegöl Gençler Gücü kulübüne faydalı olacağımı düşünüyorum. Yeni sezonda çok farklı hedefleri olan kulübüm ile anlaştığım için mutluyum 14 Eylülde başlayacak lige kadar en iyi şekilde hazırlanarak kulübümüzün belirlediği hedef doğrultusunda faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Transferim esnasında emeği geçen yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.