Hatayspor maçına ilişkin Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

"7. sırada olmamızdan ve puan farkının olması biraz işi zorlaştırıyor gibi görünüyor ama aslında hiç öyle değil. Çünkü takımlar birbirleriyle oynuyorlar. Keçiörengücü'ne şansız bir şekilde yenildik. Önümüzde çok önemli bir Hatay maçı var. Onlarda bunun farkında. Kazandığımızda önümüzü daha iyi görebileceğiz."

"Sezon sonuna kadar artık maç kaybetmemeyi düşünüyoruz. Bunu başardığımızda inşallah play-off'a da girebileceğimizi büyük ihtimalle düşünüyorum. İnşallah Allah nasip ederde son 4 maçın ilki olan Hatay maçını Pazar günü mutlu bir şekilde tamamlarız. Enes Ata, Ali ve Barış'ın sakatlıkları var. Bundan Ali ve Barış'ın oynama durumları zor gibi görünüyor. Enes Ata iyileşme sürecinde. Hafta sonuna kadar iyileşir diye ümit ediyorum."

"Emrah'ın karın adalelerinde sıkıntı var. 6-7 haftadır öyle oynuyor. Bir türlü dinlendiremedik. Ona vaktimiz olmadı. Hafta sonuna kadar en az kayıpla maça çıkmayı düşünüyoruz. Zaten taraftarımızda Pazar günü oynayacağımız bu maçı çok önemli görüyorlar. Tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Her zamanki gibi bize destek vermelerini bekliyoruz. Taraftarlarımız arkamızdan itici ve motive edici bir güç. 3 puanı alıp ileriye daha umutla bakacağız" dedi.