THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95
Futbolcu Enes Yıldırım tarafından hazırlanan turnuva Zadeler Halı Saha Tesislerinde gerçekleştiriliyor.

24 takımın mücadele ettiği turnuvada dereceye girecek olan ilk 3 takıma kupa ve madalyanın yanı sıra sürpriz hediyeler verilecek. Turnuvanın geliri yetim ve engellilere bağışlanacak. Turnuva Salı akşamı sona erecek.

10 BİN TL TOPLANDI

Turnuvayı tertip eden futbolcu Enes Yıldırım, yaptığı açıklamada;

“1 Şubat 2015 tarihinde başladığımız turnuvanın neredeyse sonuna geldik. Bir amaç için başlatmış olduğumuz turnuvada istediğimiz amaca ulaştık çok şükür. Alınan ödemeleri gerekli yerlere ve kişilere ulaştırdık.

Mutluluğu onlarla birlikte yaşadık. 10 bin lira hedef olarak başladığımız turnuvada çok şükür katılan takımlar ve sponsorlarımız çerçevesinde hedefe ulaştık. 6 bin liralık tutarı engelli kardeşlerimize ve ailelere muhtarlarımız yardımıyla temin edip ulaştık ve geri kalan 4 bin liralık tutarı yetim kardeşlerimiz için gerek elden gerekse online bağış olarak kurumların hesaplarına aktardık.

Bunu yapmaktan mutluluk ve huzur duyduğumuzu belirtmek isterim ki insanların dertlerine ortak olup engellerini birlikte aşmak gerçekten mutluluk veren bir duygu” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Turnuvada emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım;

“Bu duyguda bize ortak olan Donami Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yılmaza ve ekibinde yer alan Burak Demirtaş’a, Sude Su adına Bekir Yandıma, Sanal Mobilya Osman Kiraza, Hotel Park Enver Topuza, Enes Mutfak Murat Yıldırıma, Diva Mobilya Sacit Yılmaza, bizimle bu mutluluğu paylaşan katılımcı takımlara teşekkür ederiz.

GENÇ GAZETE’YE AYRICA TEŞEKKÜR

Bizi üzen bazı şahısların bana ve ekibime yerli yersiz konuşmalar gerçekleştirdiklerini ve konuşmalarına karşılık yaptığımız işlerin ve sözü geçen her şeyin belgeli ve ispatını sunduk.

Alnımız açık çok şükür. Bize çamur atmak isteyenler kendi ellerini kirletmekle meşgul oldular sadece. Genç Gazete ekibine bizlere gerekli basın yayın desteği ve afiş ve online tanıtım konularında desteğinden teşekkür ederim” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.