Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var? Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var?
2011 yılında İstanbul İnegöllüler Derneği’nde kahvaltıya katılan GAP Bölge Kalkınma İdaresi Bölge Müdürü R.Erkan Alemdaroğlu, babası Mehmet Alemdaroğlunun yaptığı araştırmada Senar’ın İnegöllü olduğunu ortaya çıkardığını ve Hilmiye Köyünde doğduğunu belirtmişti.

R.Erkan Alemdaroğlu babasına atfen: Sizler Büyük Ses Sanatçımız Müzeyyen Senarın İnegöllü olduğunu biliyor muydunuz" Evet Müzeyyen Senar, İnegölün Hilmiye Köyünden. Batum doğumlu Fatma Hanım ile Batum doğumlu, Çanakkalede şehit olmuş Reşit Çavuşun kızlarıdır ve asıl adı Zeliha Erendir ifadelerini kullanmıştı.

Senar’ın küçük yaşlarda İstanbullu bir aileye evlatlık verildiği iddia ediliyordu.

BUGÜN VEFAT ETTİ
Türk Sanat Müziğinin dev ismi Müzeyyen Senar, İzmir’ de zatürree teşhisiyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Sanatçı, 2 Şubat tarihinden itibaren hastanenin Dahiliye servisinde tedavi görüyordu. Müzeyyen Senar, kısmi felç nedeniyle uzun süredir yürüyemiyor ve konuşamıyordu.