Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?
İNEGÖL BAŞI ÇEKİYOR
İnegölde meydana gelen olayda Mahmudiye Mahallesindeki parkta bonzai kullanan 17 yaşındaki A.S. fenalaştı.

Çevredekilerin yardımıyla olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan A.S. hayati teh kaydıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Yenice Mahallesi Razgat Sokakta meydana gelen ikinci olayda ise 17 yaşındaki O.Y., bonzai kullandıktan bir süre sonra fenalaştı.

İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan O.Y.nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehsinin bulunduğu açıklandı.
GENÇLER ZEHİRLENİYOR
Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi Atatürk Caddesinde sentetik uyuşturucu maddesi kullanan M.K. (17) fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Gencin hayati tehsinin bulundu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kayhan Mahallesi Keresteciler Caddesindeki vakada ise 28 yaşındaki G.G., uyuşturucu madde kullanınca rahatsızlandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan G.G.nin hayati tehsinin bulunduğu öğrenildi.
KULLANAN ÖLÜYOR
Elmasbahçeler Mahallesindeki olayda ise 20 yaşındaki M.F.K., sentetik uyuşturucu madde kullandıktan sonra fenalık geçirdi.

Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan M.F.K.nın hayati tehsinin bulunduğu bildirildi.

POLİS GÖZ AÇTIRMIYOR
Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesi Selimzade Caddesinde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumlarından şüphelendiği V.A. (19), M.C. (19) ve M.A.ı (19) durdurdu.

Gençlerin yapılan üst aramalarında bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

Üç şüpheli hakkında Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan işlem yaptı.

Aynı cadde üzerinde yapılan çalışmalarda polis tarafından durdurulan K.K.nin (24) üzerinden 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.