Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”
Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin yeni ekiplerinden Palandöken Belediyesi karşısında güzel bir galibiyet elde ederek lige galibiyetle başladıklarını söyledi.

LİG ÇOK ZORLU

Kendileri adına iyi bir maç olduğuna değinen Aksoy, şöyle konuştu:

“Kendi saha ve seyircimiz önünde net bir skorla ayrılmamız güzel bir netice. Artık bu maçı bitirip, bundan sonraki maçımıza bakacağız. Çünkü lig çok zorlu. Diğer takımlarda hepsi takviye yapmış.

En az 2-3 hafta geçtikten sonra yer ve konum hakkında bir değerlendirme yapma şansımız var ama şuanda almamız gereken bir maçı net bir skorla aldık. Oyuncu arkadaşlarımızı kutluyorum. Tüm seyirciye teşekkür ediyorum.”

REVİZYON SONUÇ VERDİ

Kulüp Başkanı Alinur Aktaş ise lige güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek,

“Bu sene birinci ligde ikinci yılımız kadromuzu güçlendirdik, ekibimizle alakalı değişiklikler yaptık, yönetim kurulunda revizyon oldu. Yönetici arkadaşlarımızın gayretleri ile çok güzel transferler yaptık. Kupada üç maçın üçünü de kazanarak bir üst tura çıkmıştık. Bugün burada güzel bir başlangıç yaptık.

Biz tabi voleybol ile alakalı hedeflerimiz var tabi bunlar doğrultusunda hızlı bir şekilde gidiyoruz. Belediyespor henüz 4. Yılında birinci ligde 2 yıldır var ve inşallah bu ilk altı hayal gibi gözükebilir ama ilk altıya girebilirsek Avrupa kupalarına gidiyoruz ve bir şekilde İnegöl Belediyespor ismini Avrupa’da duyurmuş olacağız.

Ben bugün bu güzelliği sağlayan teknik ekibimize, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.