Alinur Aktaş'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından İnegöl belediye Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında, ismi ön plana çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Belediye meclis üyesi Nedim Bayram Ankara'ya çağrıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen iki isimden Taban, başkan adayı olarak açıklandı.

Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Ankara'dan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte dönen Başkan adayı Alper Taban'ı, parti yönetimi İnegöl girişinde coşkulu bir şekilde karşıladı. Burada tebrikleri kabul eden Taban verilen desteğe teşekkür etti.

BUGÜN SEÇİM VAR

Bugün saat 15.00'te gerçekleştirilecek meclis toplantısı öncesi Taban'ın adaylığı resmi olarak açıklanacak. Daha sonra yapılacak olan olağan üstü meclis toplantısında İnegöl'ün yeni Belediye Başkanı seçilecek.