Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu
Gençlergücü Başkan Vekili İbrahim Ergün yaptığı açıklamada: “İnegöl Gençler Gücü olarak geçen sezon sergilediği performans ile kulübümüzün ligde kalmamızda pay sahibi olan ve sezon başında Ankara Şeker takımına profesyonel olarak transfer olan ve Şeker Spor Kulübünün sezon hazırlıklarında yer alarak 6 PTT 1.Lig takımları ile oynanan hazırlık maçlarında yer alan oyuncumuz Alpaslan Taşkıran Şeker spor yönetiminin olumsuz talepleri doğrultusunda bu kulüple yollarını ayırmıştır. İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak kişiliği ve Futbol yeteneği ile kendisinden memnun olduğumuz kardeşimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni sezonda yeniden kadromuzda yer almasını sağladık” dedi.

DAHA DA GÜÇLENDİK
“2014-2015 sezonunda kendisinden çok şey bekliyoruz” diyen Ergün: “Bizim için faydalı bir transfer çalışması olduğu şimdi daha fazla güçlendik. Anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.

ANLAŞMADAN VAZGEÇTİM
Alpaslan Taşkıran ise şunları söyledi: “Geçen sezon ortasında İnegöl Gençler Gücü kulübüne katılmıştım. Zorlu geçen ikinci yarının ardından BAL Liginde kalmayı başardık. İnegöl Gençler Gücü spor kulübünde sergilediğim performans ile Ankara Şeker Spor Kulübünden transfer teklifi aldım ve yaptığımız görüşmeler sonucunda Ankara Şeker Spor kadrosuna katıldım. Sezon başı hazırlıkları nedeni ile yaklaşık 40 gündür antrenman ve hazırlık maçlarında yer aldım. Ancak Kulüp yönetiminin transfer ile ilgili farklı talepleri nedeni ile anlaşma yapmaktan vaz geçerek bu kulüpten ayrıldım. Kulübüm ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeniden İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü ile anlaştık”

ANLAŞTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
“Yeni sezonda çok farklı hedefleri olan kulübüm ile anlaştığım için mutluyum. 14 Eylülde başlayacak lige kadar en iyi şekilde hazırlanarak Kulübümüzün belirlediği hedef doğrultusunda faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Transferim esnasında emeği geçen yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum”