Apple M4 işlemciler için geri sayım başladı! Apple M4 işlemciler için geri sayım başladı!
Gazeteci Hasan Özdemir’i ofisinde ziyaret eden Başkan Aktaş, İnegöl’deki çalışma hayatıyla birlikte TRT Bursa Temsilciliğine de başlayan Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

GURUR VERİYOR

Aktaş konuşmasının devamında;

“Hasan kardeşimiz İnegöl’de başarılı işlere imza attı. Bu başarısı da onu Bursa medyasında önemli bir yere taşıdı. Kendisinin İnegöl çemberini kırıp bölgesel medyada yer alması bir İnegöllü olarak bize gurur veriyor.

Ben bu vesileyle Hasan Özdemir kardeşimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, iş hayatında güzel başarılar elde edeceğine inanıyor ve çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Aynı zamanda ilçemizde faaliyet gösteren Kanal 16 Televizyonunun yönetim kurulu başkanı da olan Hasan Özdemir konuşmasında Başkan Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İNEGÖL HASSASİYETİMİZ VAR

Uzun yıllardır İnegöl’de basın sektöründe hizmet verdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan TRT Bursa Temsilcisi Hasan Özdemir;

“İnegöl’de Süper Kanal’da uzun süre çalıştım. Daha sonra süreç içinde bir süre ticaretle uğraştım ama medyadan hiçbir zaman kopamadım. Uzun yıllardır Kanal 16 Televizyonunun yönetim kurulu başkanlığı ve siyasi konularda programlar yapıyorum.


HASAN ÖZDEMİR TRT BURSA TEMSİLCİSİ

5 yıldır İnegöl’de TRT muhabiri olarak çalışıyordum. Bir süre önce de TRT Bursa temsilcisi olarak göreve başladım. Bursa’da çok güzel bir mekânda güzel bir temsilcilik büromuz var.

Bursa’nın önemli haber ve gelişmelerini TRT aracılığı ile tüm Dünyaya duyurmaya çalışıyorum. Tabi İnegöllü olmam hasebi ile İnegöl konulu haberlere özel bir hassasiyetimiz oluyor.

Belediye Başkanımızla görüşmemizde özellikle İnegöl mobilya sektörü, kent müzesi ve dünyada ilk olma özelliği taşıyan Mobilya Müzesi ile muhteşem Oylat’ı özel haberler ve gündemler ile ulusal kamuoyunu taşıyacağız” dedi.

Özdemir konuşmasını Belediye Başkanı Aktaş’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı. Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, Hasan Özdemir’e çiçek takdim etti.