Tek liste ile gidilen kongrede üç yıldır başkanlık görevi yapan Hasan Esen ve Yönetimi genel kurul üyelerinden güvenoyu alarak tekrar göreve getirildi.

Yeni yönetim ilk toplantısını Besler-2 İnegöl köftecisinde basınla tanışma yemeğinde gerçekleştirdi. Hasan Esen başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Mustafa Çelik, İbrahim Bayram, Ali Tunç, Hakan Çetinkaya, Bilal Özdemir, İsmail Tutal, İlyas Keser, Hasan Yetim, Semih Aydın, Furkan Filiz, Alican Solak, Barış Balta, Hasan Doğru, Hasan Açıl, Rahmi Girgin, Kamil Gürer, Mesut Kelebek, Nihat Makar, Mehmet Solak.

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"

DİNÇER'LE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Hasan Esen, yaptığı açıklamada;

"Öncelikle genel kurulumuza bizi tekrar bu görevle onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bu sezon sırtımızdaki yük daha da ağır olacak. Çünkü yeni çıktığımız birinci amatör kümede kalıcı olmamız gerekiyor.

Bu çerçevede çalışmalarımıza hemen başladık. Öncelikle bize geçen sezon şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Dinçer ve tüm oyuncularımızla devam etmek istiyoruz. En kısa zamanda kendileriyle görüşüp anlaşacağız.

Ayrıca hocamızın gerekli gördüğü mevkilere kadro yapımıza uyacak birkaç nokta transfer yapmayı planlıyoruz.

Bu sezon birinci amatör kümede tutunabilmek bizim için başarı olacaktır. Bir taraftan da kulübümüz bünyesinde açtığımız yaz spor okulundan seçeceğimiz yetenekli oyuncularla alt yapı oluşturmaya çalışıyoruz.

Gelişmelerle ilgili olarak önümüzdeki günlerde sizlerle tekrar paylaşımda bulunacağız."dedi.