Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Gold Film dizisinin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

SETTAR TANRIOĞEN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz gün beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Dizinin yapımcısı Gold Film, oyuncunun son durumu hakkında bir açıklama paylaştı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah rolüne hayat veren Settar Tanrıöğen, cuma günü rahatsızlanarak hastaneye götürülmüştü. Oyuncunun beyin kanaması geçirdiği ve acil olarak ameliyata alındığı öğrenilmişti. Tanrıöğen'in sevenleri ve meslektaşları, sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eski manken Ebru Destan da, "Settar ağabeyin beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz" mesajını paylaştı.

YAPIM ŞİRKETİNDEN SETTAR TANRIÖĞEN AÇIKLAMASI

Settar Tanrıöğen'in rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Gold Film, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Weltew Home, Survivor All Star Programında! Weltew Home, Survivor All Star Programında!

"Değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz. Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakımda tedavi altına alınmıştır. Bilinci açık olan oyuncumuzun yoğun bakım süreci devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin ve kamuoyunun dualarını bekliyoruz."

Editör: Fırat Çelik