MUTLAK KAZANMASI GEREKİYORDU
Gençlergücü Spor Kulübü alt yapı sorumlusu Mesut Altay, yaptığı açıklamada;
" U-19 Gençler Ligi 1.Amatör Küme 5.grupta yer alan genç takımımız 2016/2017 sezonu için hedefini Play Off grubuna kalmak olarak belirlemişti. 20 Ekim Perşembe günü Sanayi Sahasında karşılaştığımız İnegöl DoğanSpor maçının ilk 30 dakikasında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen 30.dakikadan sonra Play Off hedefimiz için mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maçta adeta uykudan uyanan takımımız ilk yarıda golcümüz Resul'ün attığı 3 gol ile ilk yarıyı 3-2 önde kapattı.
İkinci yarıda yine oyun hakimiyetini elinde tutan takımımız Süleyman ve Umut'un ayağından bulduğu 2 gol ile 90 dakika sonunda 5-2 galip gelmeyi bildi. Alınan bu galibiyet sebebi ile öncelikle Teknik Kadromuzu ve Futbolcularımızı kazanma arzularından dolayı kutluyorum" dedi.
MAÇIN TESCİLİNİ BEKLİYORUZ
"Bu sonuçlar ile 8 takımlı 5 grupta oynadığımız tamamlanan 13 maçımızda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 25 puan topladık" diyen Altay;
"28 Ağustos 2016 tarihinde Bursa deplasmanında karşılaştığımız ve 87.dakikasına kadar 4-2 galip olduğumuz Vakıfspor maçı rakip takımın taraftarlarının sahaya girmesi ve futbolcularımıza karşı yapılan darp girişimi sebebi ile Hakem Triosu tarafından tatil edilmişti.
YEMEKLE KUTLADILAR
Bu maçı Türkiye Futbol Federasyonu tescil edecek ve maçın lehimize tescil edileceğini biliyoruz ve yarıda kalan Vakıfspor maçı için resmi açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Genç Takımımız tarafından elde edilen bu farklı galibiyet sonrası yöneticilerimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımız ile galibiyeti ve Play Off başarısını Serkan Köfte'de yemek programı düzenleyerek kutladık.
Play Off programı için hazırlıklarımıza ara vermeden başlayacağız ve program kapsamında en iyi şekilde hazırlanarak Play Off maçlarında iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İnegöl Kafkasspor'un Uzak Deplasman Problemi Son Buluyor... TFF 3. Lig’de Flaş Değişiklik! İnegöl Kafkasspor'un Uzak Deplasman Problemi Son Buluyor... TFF 3. Lig’de Flaş Değişiklik!