Online Haber Sitesi'nde, Pazartesi akşamları yayınlanan program, bu hafta Salı günü ekranlara geldi.

Programın konuğu Galatasaray'ın efsane oyuncusu, İnegölspor'un Teknik Direktörü Ergün Penbe'ydi. İsmail Durmuş'un sunduğu programda Penbe, spor yazarları Cem Taşkıner ve Feyyaz Soylu ile izleyicilerin sorularını yanıtladı.

MERDİVENLERİ BASAMAK BASAMAK ÇIKMALIYIM

Galatasaray'daki teknik direktör değişikliğinin yaşandığı bugünlerde bir gün Galatasaray'da görev alıp almama sorusuna Penbe şu yanıtı verdi:

"O formayı uzun yıllar terletmiş her oyuncunun böyle bir isteği olur. Ben bu liglerde ve süt liglerde gösterdikten sonra başarılı olduktan sonra orada görev yapmak isterim. Uzun yıllar formasını giydiğim takımın bu kez Teknik Direktör olarak görev yapmak isterim.

Merdivenleri basamak basamak çıkarsak, buralarda başarılı olursak orada görev yaparız. Önümüzdeki yıllar ne gösterir göreceğiz" dedi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK ZOR

Futbolcu, yorumcu ve teknik adamlık yapan Ergün Penbe, futbolcu ve yorumculuğun kolay olduğunu fakat teknik adamlığın daha zor bir meslek olduğunu da aktardı.

İNEGÖLSPOR'UN YERİ 1.LİG

Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

İnegölspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve onun için görevi kabul ettiğini vurgulayan Penbe, ligde durumlarının bir seri galibiyet sonrası üst sıralar olacağını ve seriye ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Penbe, İnegölspor'un yerinin bir üst lig olan PTT 1.Lig olduğunu da aktardı.