YSK, 31 Mart'ın kesin sonuçlarını açıkladı YSK, 31 Mart'ın kesin sonuçlarını açıkladı
İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gala Mobilya, geleneksel iftarın 11’ncisini önceki akşam düzenledi.

1998 YILINDA KURULDU
Gala Mobilya sahibi Eyüphan Kocabaş, 1998 yılında kurulup, 15 kişiyle faaliyete başlayan firmanın bugün toplam 245 çalışan sayışana ulaştığını söyledi. Kocabaş, 80 bin metrekare açık alan, 20 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan firmanın Türkiye’de 150 satış noktası olduğu bilgisini verdi.

“HİÇ KİMSE MOBİLYACI OLMAK İSTEMİYOR”
İnegöl’ün mobilya şehri olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Çocukların kariyer günlerine gidiyorum. Soruyorum oğlum ne olmak istiyorsun" Doktor, Öğretmen, Polis, kızlar da hemşire. Her önüme gelene soruyorum oğlum mobilyacı olmak istemez misin" Yok, hiç kimse mobilyacı olmak istemiyor. Mobilyayla alakalı korkunç bir önyargı var. Hamd olsun son yıllarda kırılmaya başladı. Mobilya bizim ekmeğimiz. Sahip çıkmamız lazım” diye konuştu.

4 ÜLKEDE İFTAR
Başkan Aktaş, Bu yıl 4 ülkede iftar programı düzenlediklerini belirterek, “Eyüphan bey bizim aynı zamanda yurtdışı iftar sponsorlarımızdan bir tanesi. Ben geçen hafta akşam Gürcistan Batumdaydım. Bu pazar günü Sudana gidiyorum. Afrikada 2 bin öğrenci ile iftar yapacağız. Ondan sonra ki pazar Kosovaya gidiyorum. Kosovada ki kardeşlerimizle orada her akşam için iftar çadırı açılıyor. 25 Temmuzda da Bosna Herseke gidiyorum. Orada da 400 kişi ile iftar yapacağız, hem de 250 aileye erzak dağıtımları da yapılacak. Onların bir akşamlık mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz” dedi.

ÇALIŞANLARA HEDİYE YAĞMURU
Aktaş’ın konuşmasının ardından firmada 10 yıldır çalışan 18 çalışan ile 15 yıldır çalışan 4 kişiye teşekkür plaketleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim edildi. Hediye takdiminin ardından yapılan kura ile 10 kişi umreye gitme imkanı buldu. İftar yemeği, Şems ve Mevlana Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Derneğinin sema ekibinin gösterisiyle sona erdi.

İLÇE PROTOKOLÜNDEN YOĞUN KATILIM
İftar yemeğine; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Gala Mobilya Firması sahibi Eyüphan Kocabaş, Gala Mobilya Yönetim kurulu üyeleri Bahattin Kocabaş ve Süleyman Doğan ile fabrika çalışanları katıldı.