İMİT tarafından düzenlenen ve 2 gün sürecek olan 'Kariyer Günleri' programının ilki dün Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Seminerde Uludağ İçecek İnsan Kaynakları Müdürü Miraç Polatlı, öğrencilerle bir araya geldi.

BU YIL 2.Sİ DÜZENLENİYOR

Program öncesi konuşan İnegöl İşletme Topluluğu (İMİT) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çelenkoğlu, "İnegöl İşletme Topluluğu olarak düzenlemiş olduğumuz 'Kariyer Günleri programına hepiniz hoş geldiniz. İMİT olarak temel amacımız biz öğrencilerin gelecek kaygılarını, iş bulamama korkularını en aza indirgemek için iş hayatındaki deneyimli kişilerden iş hayatının zorlukları ve kolaylıkları hakkında bilgi alıp bu hususlarda fikir sahibi olmaktır. Topluluk olarak faaliyet alanlarımız; iktisat, yönetim, pazarlama, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret gibi farklı alanlarda konferans, seminer ve benzeri organizasyonlar düzenlemek, ekip çalışması yoluyla çeşitli projeler geliştirip uygulayarak sosyal ve kültürel amaçlı geziler düzenlemektir. Geçtiğimiz yıl ile birlikte bu yıl 2'ncisini düzenlediğimiz Kariyer Günleri'ni yapmamızdaki temel amaç bu faaliyetleri gelenekselleştirmek ve markalaştırmaktır. 2012'de kurulup bu yıl 4'üncü yılını doldurmakta olan topluluğumuz daha iyiye, daha azimli ve daha basiretli şekilde yol alacağını temenni ediyor ve inanıyoruz. Bu güne kadar benimle beraber İnegöl İşletme Topluluğu çatısı altında yapılan faaliyetlerde görev alan değerli yönetim kurulum, saygıdeğer danışman hocam, değerli aktif üyelerimiz ve dışarıdan desteğini eksik etmeyen siz değerli arkadaşlarım burada olduğunuz ve beni dinlediğiniz için teşekkür ediyor, kariyer günlerinin sizlere katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

Çelenkoğlu'nun ardından seminerine başlayan Miraç Polatlı, "Marka ve Marka Yönetimi" ile "Kişisel Gelişim" konularında önemli bilgilendirmelerde bulundu.