Kabine'nin gündemi yine yoğun Kabine'nin gündemi yine yoğun
Ek hizmet binasında bulunan Belediye meclis toplantı salonunda personelle bir araya gelen Başkan Aktaş; 3 Aralık gününün, 1992 yılından beri Dünya Engelliler günü olarak kutlandığını söyledi.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

‘Engellilerin 365 günü bizlerle yaşadıklarının bilincindeyiz’ diyen Başkan Aktaş şöyle konuştu;

“Onlar için yapılan her çalışma, ortaya konulan her emek kutsaldır. Bugün toplumun engelliler konusunda dikkatini çekebilmek ve onların sorunları hakkında daha duyarlı olmaya davranmayı teşvik için buradayız.

Şunu unutmamalıyız ki aslında engelliler için yaptıklarımız kendimiz için yaptıklarımızdır. Onlar engelleri aşmak için azimli davranırken, onlara yeni engeller koymaya, onları üzmeye kimsenin hakkı yoktur. Çünkü hepimiz engelli adayıyız.”

BELEDİYEDE 21 ENGELLİ PERSONEL VAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Belediyede çalışan 21 engelli personelle bir araya geldiğini belirten Aktaş;

“İnegöl Belediyesi olarak kurumumuzda 5 memur, 4 işçi ve 12 taşeron personel çeşitli birimlerde görev almakta. Engelli bireylerimize fırsat verilmesi halinde neleri başarabildiklerine hepimiz şahit olmaktayız.

Toplumsal ilgi ve duyarlılığın artması ile bu alanda daha da ilerleme sağlanabileceğini düşünüyoruz” dedi. Başkan Aktaş konuşmasının ardından personele saat takdiminde bulundu.