Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Christoph Daum, Taye Taiwo, Frey, Enes, Okan Kocuk, Oğuzhan ve Ozan Tufan kampa takım otobüsüyle gittiler. Antalya'da kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Bursaspor'un tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, "Tatil her açıdan güzel geçti. Mutlu şekilde döndüğümü söyleyebilirim. Birçok arkadaşımızın yüzünde de o ifade var. İkinci yarı için hazırlıkları yapmamız gerekiyor. Çünkü birçok şeyi yapacak kapasiteye sahibiz. Dolayısıyla bunun için hazırlıklarımızı Antalya'da gerçekleştireceğiz. En iyi şekilde hazırlanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Antalya'da çok güzel hava var. Bizim oynayacağımız ilk maça en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyoruz" dedi.
"İKİNCİ YARIYA İYİ GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUZ"
Ligin başında zorlu maçlar oynayacaklarını ifade eden genç futbolcu Enes Ünal ise, "Kupa ve ligde üst üste maçlar oynayacağız. Onun için burada iyi çalışıp, hazırlanmak istiyoruz. Güç toplayıp, ikinci yarıya iyi giriş yapmak istiyoruz" diye konuştu.
"GOL ATMAK GÜZEL ŞEY"
Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan Ünal, "Gol atmak güzel bir şey. Takımımızın kazanması ve üst sıralara yükselmemiz benim için daha önemli. İnşallah böyle devam eder" şeklinde konuştu.
.