Voleybol Erkekler 1. Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor'un geçen yıl sağlık sponsorluğunu üstlenen İnegöl Özel Aritmi Hastanesi, yapılan anlaşma gereği bu yıl da sağlık sponsoru oldu.

Sağlık sponsorluğu için Belediyepsor Salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Geçen yıl kulübün sağlık sponsoru olan hastanenin bu yıl da sponsor olduğunu söyledi.

İNEGÖLSPOR'UN DA SPONSORU

İnegölspor ile hastanenin sağlık sponsorluğu anlaşması yaptığını hatırlatan Başkan Aktaş;

"Kendilerine gösterdikleri bu fedakarlıktan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. İnegöl'ümüz sadece köftesiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla değil sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle gelişmesi gerekiyor. Bu sene sporda gerçekten dolu dolu bir seneyi yaşayacağız."

"İnegölspor futbol takımımız yine heyecanlı. İnegöl Belediyepsor voleybol takımı 24 Ekim'de başlayan süreçte inşallah 1. Ligde 3. senesini oynayacak.

İnanıyor ve ümit ediyoruz ki bu sene gerçekten güzel bir takım kurduk. Çok iyi yabancı sporcularla anlaştık. Üzerine koyarak, ilk 8'i hedefledik. Play-Off hedefi ile yolumuza devam ediyoruz."

ŞİFA KAYNAĞIMIZ ARİTMİ HASTANESİ

"Basketbolda da bu sene bir ilki yaşayacağız. Deplasmanlı ligde mücadele edeceğiz. Biz gerçekten iyi bir takım kurduk. Bütün bu faaliyetler içerisinde muhakkak suretle sakatlıklar vuku bulacak.

Gönül istiyor hiç olmasın ama kontroller, tedaviler olacak. İşte bu noktada da şifa kaynağımız sağ olsunlar Özel Aritmi Hastanesi. Kurulduğu günden beri İnegöl'ümüze sağlık alanında büyük bir soluk getiren, gerçekten çok değerli çalışmalara imza atan bu ekibi ben yürekten kutluyorum" diye konuştu.

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

İDDİALIYIZ

İnegöl Özel Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ise;

"Sağlık sponsoru olarak teknik personelin ve sporcuların yıllık kontrol muayenelerini yapıyoruz. Bunun yanında maçlara ambulans sağlıyoruz ve sporcularımıza indirimler yapıyoruz.

Biz İnegöl Aritmi Hastanesi olarak, İnegöl'ün artık sağlık sponsoruyuz. Bu konuda iddialıyız. Özellikle travma, ortopedi ve beyin cerrahisinde iddialıyız" dedi.

Aritmi Hastanesinin 17 branşta 30 hekimi ile İnegöl'e hizmet verdiğini aktaran Güncan, protokolün hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından sağlık sponsorluğu için imzalar atıldı.