Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi
İnegöl Belediyesinin bayan zabıta memurlarından Hanife Durak Demirayak, sabah saatlerinde evinde vefat etti.

1,5 yıldır pankreas kanseri tedavisi gören zabıta memuru Demirayak için uzun yıllar çalıştığı İnegöl Belediyesi önünde tören düzenlendi.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN YAPILDI
Belediye önündeki merdivenlerde gerçekleştirilen törende, Demirayak’ın çalışma arkadaşları ile sevenleri tabutu başında gözyaşları döktü.

Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, merhumenin 1,5 yıldır kanser tedavisi gördüğünü, kendisini hasta yatağında ziyaret ettiği belirterek, ailesine baş sağlığı diledi.

CENAZE HASTANE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
Aktaş’ın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Bayram Canbey dua etti. Dua sonrasında Canbey, çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

Daha sonra cenaze, Kırcalı Camiinde götürüldü. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası ise Hastane Mezarlığına defnedildi.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Cenaze namazına; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Günaydın, Adil Kansu, Alper Taban, Eşref Yiğit, İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Zabıta Müdürü Gazali Şen, bazı belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

EŞİNİ DE KANSERDEN KAYBETTİ
Bu arada hayatını kaybeden zabıta memuru Hanife Durak Demirayak’ın eşinin 1,5 yıl önce kendisi gibi pankreas kanserinden hayatını kaybettiği öğrenildi.