Süper Amatör Ligde en başarılı sezonunu geçiren Yenicespor"da yeni hedef Play-Off"ta başarılı olmak ve BAL liginde yer almak. İlk hafta maçında Gençlergücü ile karşılaşacak olan Yenice temsilcisinde Başkan Sabahattin Göztepe, dostluğunu ve centilmenliği ön plana çıkaran mesajlar verdi. 2 İnegöl takımının Play-Off"larda mücadele edeceğini hatırlatan Göztepe: "Keşke 6 takımın hepsi İnegöl"den olsaydı. İnegöl"ü Gençlergücü ile birlikte temsil edeceğiz. Ben en az bir İnegöl takımının Bal Liginde olmasını arzu ederim. İmkan olursa Gençlergücü ile biz BAL"a yükselelim" ifadelerini kullandı.

Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi

"HEDEF İLK 5"Tİ"

Lige ilk 5 hedefiyle hazırlandıklarını fakat büyük bir sürprize imza attıklarını aktaran Göztepe: "Güzel bir şekilde ligi sonlandırdık. Şimdi önümüzde 5 maç var. Hedefimiz bu maçlardan da en güzel sonuçları alarak BAL Ligine yükselen takım olmak. İlk haftada Gençlergücü ile karşılaşacağız. İzleyenlerin keyif alacağı, futbolun konuşacağı, zevkli bir maç olsun. Hak eden kazansın" diye konuştu. Gözetepe, Gençlergücü"ne de Play- Off müsabakalarında başarılar diledi.