Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Maksut Güler;

"Bursa Ata Atlı Spor Kulübü olarak İnegöl Belediye Başkanımızın ziyaretine geldik. Kulübümüzün formasını kendilerine hediye etmek istedik. Başkanımızın arzusuyla ve ilçe halkımızın talebi doğrultusunda İnegöl'de bir gösteri yapmak istiyoruz.

Kendine has olan cirit oyununu, güzel bir ortamda İnegöllü vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz. Başkanımıza bu anlamda çok teşekkür ediyorum" dedi.

İNEGÖL'DE CİRİT SPORU KARŞILIK BULDU

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise;

"Ata sporumuzun, cirit sporumuzun gelişmesi adına kulüp olarak Bursa'da faaliyet veriyorlar. Bu manada Bursa'da tek kulüpler. İnegöl'de cirit sporunun karşılık bulduğunu ifade etmek istiyorum.

İnşallah kulüp başkanımızdan ve yönetici arkadaşlardan aldığımız bilgileri Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğümüze aktaracağım" dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

İnegöl'de bu ve benzeri aktivitelerin yapılmasıyla alakalı aracılık etmeye çalıştıklarını belirten Aktaş;

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

"Ata sporumuzun hem de alternatif sporların şehirde yaygınlaşması adına bu tip faaliyetlerin önemli olduğunu düşünüyorum.

Ben özellikle hediye ettikleri kulüp forması için başkanımıza çok teşekkür ederken kısa süre içinde değerlendirip kendilerini bilgilendireceğimizi ifade ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Bursa Ata Atlı Spor Kulübü Başkanı Maksut Güler ziyaret anısına Başkan Aktaş'a kulübün formasını hediye etti.